Getting My קידום אתרים בגוגל To Work
Getting My קידום אתרים בגוגל To Work
Blog Article
קניתי קישורים ממספר ספקים ופשוט כמה רמות מעל כולם!! כל האתרים בדירוג גבוה, קישורים מתוך מאמרים מושקעים, כל התוכן עולה בזמן ולכל שלי שאלה תמיד יש מענה.
על מאמר שסוקר את היתרונות של תוכן שטחי המפורסם בתדירות גבוהה מול היתרונות של תוכן מעמיק המפורסם בתדירות נמוכה תוכלו לקרוא כאן.
כשהוא עושה זאת, חשוב יהיה שמקדם האתרים יפעיל יצירתיות רבה ויגרום לתגי הכותרת להתבלט מעל יתר תוצאות החיפוש במנוע החיפוש.
ודבר אחרון לפני שמתחילים: יש אנשים שנוח להם יותר לקרוא חומר כתוב, בצורה שבה הם אלו שקובעים את הקצב, בצורה שבה הם יכולים לעצור, ולקרוא שוב את מה שהם מעוניינים להתעכב עליו, או לדלג מעל חומר חופר במיוחד.
אז עכשיו, אחרי שהאתר שלכם טס כמו חללית קרב, הגיע הזמן לעבור שוב פעם על כל העמודים באתר, רק שהפעם – אנו נרד לרזולוציות יותר נמוכות.
כלל האצבע אומר שככל שהתוכן יהיה מעמיק יותר, ארוך יותר, בנוי נכון יותר, ומוגש במנות קטנות, עם הרחבות נדרשות כשצריך, כך תתאפשר יצירת תשתית טובה יותר לקידום אורגני של האתר.
התשובה היא התייחסות כוללת ומקיפה להיבטים השונים הנדרשים בניהול תוכן, ובכלל זה:
אחרי התעסקות עם נותני רבים רואים את נוחות השימוש של מערכת המטריפה שיצרתם!!
תג התיאור מייצג, למעשה, את התוכן שאתם ממליצים למנוע החיפוש להציג מתחת לתג הכותרת במנוע החיפוש. בתג התיאור תוכלו לשלב את מילות המפתח העיקריות שגם תובלטנה לגולש כאשר הוא מבצע את השאילתא במנוע החיפוש.
ישנם לא מעט כלים בתשלום שיכולים לעזור לכם לבצע מחקר מתחרים איכותי, אבל למה בכלל חשוב לנו להכיר את המתחרים שלנו? מכמה סיבות:
אתר רציני צריך שתהיה לו נוכחות גם מחוץ לגוגל ובכל מקרה ההמלצה היא לא להסתמך בלעדית על תנועה אורגנית מגוגל – שכן זהו אחד הערוצים הכי פחות יציבים שיש.
רבים נוטים לחשוב שכאשר גולש מקליד שאילתא בשורת החיפוש, מבצע מנוע החיפוש בדיקה בזמן אמת של אתרי האינטרנט השונים הפזורים ברחבי הרשת, מוצא את האתרים הרלוונטיים לשאילתא שביצע הגולש, ומציג את התוצאות, בסדר יורד של חשיבות והתאמה לגולש, בדף תוצאות החיפוש. read more ובכן, הדברים עובדים בצורה קצת שונה.
אנחנו בעצם רוצים לעבור על כל המתחרים שנמצאים בתוצאות הגבוהות, והרעיון הוא לחשוב איך האתר של הלקוח שלכם יהיה טוב יותר מכל התוצאות שכרגע מוצגות במיקומים הגבוהים. אם למשל אהבתם את העיצוב של האתר הראשון, את הטקסטים באתר השני ואת הדרך שבה האתר השלישי מניע לפעולה את גולשיו – תצרו אתר עם עיצוב יפה יותר מהאתר הראשון, טקסטים איכותיים יותר מהאתר השני ואתר שמניע לפעולה טוב יותר מהאתר השלישי.
אולם, האתגר האמיתי של מנוע החיפוש הוא להחליט באיזה סדר להציג את תוצאות החיפוש שכבר קיימות באינדקס לגולשים השונים. כיצד יודע, אם כן, מנוע החיפוש איזו מתוצאות החיפוש היא רלוונטית לשאילתא שביצע הגולש?